Cat de serios privesti sexul?

Cat de serios privesti sexul?

Care dintre popoare o face mai des si cine prefera stilurile exotice? Cine poate mai mult si cel mai des? Esti atrasa de tot acest tam-tam care se face in jurul tau sau te lasa rece?

Sexul este un joc pe care il stapanesti destul de bine. Tu nu ai neaparat nevoie de instructiuni, pentru ca iti place si totul vine de la sine. Nu ai nicun fel de inhibitii, adori sa experimentezi, insa nu ai accepta ceva care sa nu-ti faca placere. Stii ce vrei si ce-ti place si nu te lasi influentata de mass-media sau parteneri. Dimpotriva, tu esti cea care da tonul in relatiile intime cu partenerul si in discutiile cu prietenele. Ar fi bine sa te gandesti ca nu toata lumea e la fel de directa ca tine, iar unele persoane s-ar putea simti coplesite de felul tau foarte deschis. Pentru ca uneori pur si simplu depasesti granitele- chiar si pe cele ale rusinii. Nu toti sunt dispusi sa discute despre aventuri sexuale din prima zi si nu tutror baietilor le place sa iei initiativa de la inceput. Las-o mai moale putin, pentru ca e foarte placut sa fii cucerita. Expeeimenteaza si trairea unei aventuri in mod ceva mai pasiv.

Esti o tipa sexy. Asta si voiai sa auzi, nu? Dar deĀ  ce alergi dupa perfectiune in pat? Esti curioasa si iti place sexul, ceea ce nu inseamna ca totul trebuie sa iasa perfect de fiecare data si ca, daca nu iese esti tu de vina. Relaxeaza-te si nu incerca sa-ti distrugi increderea in tine cu asteptari prea m ari de la tine si de la ceilalti. O partida de sex cu scenariu prestabilit si coregrafie regizorala pare cam fortata. Esti o tipa minunata, deci relaxeaza-te si lasa-te rasfatata de baieti. Nu mai incerca sa planifici totul cu precizie militareasca. Acordand sexului o atat de mare importanta, pierzi partea ludica a jocului erotic si tocmai aceasta e ceea ce face din sex un lucru atat de frumos.

Leave a Reply