Cat de repede te indragostesti?

Cat de repede te indragostesti?

Uneori este de ajuns o singura privire pentru a te indragosti pana peste urechi de un tip. Cunoati aceasta senzatie sau ai nevoie de mai mult timp pana te indragostesti?

Rationala. Sa te indragostesti la prima vedere? Tu? Asa ceva nu se va intampla nicioadata. Esti genul prudent si primul lucru pe care-l faci este sa astepti. Sub nicio forma nu vrei sa risti. Viata ta este dominata de ratiune, iar uneori le invidiezi pe fetele care sunt in stare sa se indragosteasca de cinci ori pe sezon. Retinerea ta ne face sa credem ca ti-e tare frica sa nu fii dezamagita si de –aia eziti. Dar apele linsitite sunt adanci, si odata indragostita, nimic nu te mai retine sa te dariuesti trup si suflet. Cine a reusit sa-ti cucereasca inima va gasi in tine o partenera fidela, loiala, care este in stare sa faca orice pentru jumatatea ei.

Romantica. Cand ti se pare ca lucrurile deruleaza prea repede, ti se aprinde beculetul ratiunii. Foarte bine, ca in felul acesta esti scutita de tot soiul de neplaceri. Savurezi euforia pe care ti-o da starea de indragosteala si esti constienta de ea. Desi e nevoie de o doza mare de romantism pentru a trezi in tine sentimente de dragoste decat daca iti da voie intuitia, ea e cea care iti spune cand te-ai indragostit sau nu. Si atunci e posibil ca inima sa-ti invinga ratiunea. De regula inima ta nu greseste! felicitari!

Pasionala. Tie tare iti mai place sa te joci cu focul. Numai ca uneori nici nu-ti dai seama ca e doar un foc de paie. E bine sa nu confunzi indragosteala cu dragostea adevarata. In plus, ar fi bine sa conteze mai mult senzatia de a fi indragostita decat partenerul, pentru ca in felul acesta devine foarte usor de inlocuit. Sa fii indragostia e minunat, dar trebuie sa ai grija sa nu-i ranesti pe cei din jur. Incearca sa-ti folosesti mai mult ratiunea.

Leave a Reply