Cat de mult te placi?

Cat de mult te placi?

Te-ai intrebat vreodata in ce relatii esti cu propria ta persoana? Cu corpul tau, cu imaginea ta in societate sau cu aspectul tau fizic? Citeste mai jos si lamureste-te daca esti sigura, sincera sau visatoare.

Iei decizii fara sa eziti si sa nu te temi de judecata altora. Pentru tine siguranta e un lucru natural. Ai invatat de mica sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti, ghidata de un ochi atent si realist. Se poate spune ca esti un pic narcisista, pentru ca te placi asa cum esti. Nu ai probleme cu imbracamintea, crezi in produsele cosmetice care iti promit tineretea vesnica si nu te-ai lasa pe mana unui chirurg estetician. Daca esti singura intr-o seara, nu te duci repede in pat, ci iti suni toate prietenele sa va petreceti seara impreuna.

Iti place sa ceri sfaturi si le si pui in practica. Cand esti in fata oglinzii te gandesti ca trebuie sa te apuci de o dieta. Dietele nu te sperie, iubesti masajele si reusesti sa te duci si la sala. Uneori poti parea fragila, dar esti gata oricand sa te supui unei schimbari. Te privesti in oglinda cu un ochi critic. Esti realista si obiectiva si nu ti-ai pune niciodata o fusta mini daca nu ai avea picioare perfecte. Nu suporti criticile, pentru ca stii ca frustrarile ti-ar putea face rau. Cel mai greu lucru pentru tine, este sa treci peste o minciuna.

Evita sa-ti mai pui intrebari incontinuu, privindu-te in oglinda in cautarea unor raspunsuri care ar putea veni doar din sufletul tau. Nu ceda in fata iluziilor si nu imita prea multe modele. E adevarat ca poti sa fii realista in atingerea unor obiective pe termen scurt, dar iti place prea mult sa privesti realitatea prin filtre roz, ceea ce te face sa vezi lucrurile intr-o lumina speciala.

Leave a Reply