Care este numarul tau de parteneri sexuali?

Care este numarul tau de parteneri sexuali?

aDaca nu era suficient secretul din jurul numarului de primaveri pe care o femeie il are, atunci ne putem bucura! Mai e un numar pe care femeile il ascund cu destul de multa incapatanare: cel al numarului de parteneri sexuali! Ce se ascunde in spatele acestei insecuritati, aflati din materialul de fata.

Numarul de parteneri sexuali este o tema intens dezbatuta, insa cu un raspuns cel mai probabil fictiv. De ce? Pentru ca adevarul deranjeaza si nu multi barbati sunt dispusi sa inteleaga ca, asa cum lor li se permite, si femeile au nevoie de experienta in domeniu.

Sa lasam statistica sa vorbeasca

Potrivit studiilor, numarul femeilor care au avut 10 sau mai putin parteneri in timpul vietii sexuale este mult mai ridicat decat numarul barbatilor cu acelasi procentaj.

Dupa ce sondajul ajunge la 11 parteneri si continua sa creasca, numarul femeilor care au bifat acest numar scade vizibil.

Cu alte cuvinte, barbatii au in continuare mai multe partenere sexuale decat femeile, cu toate ca sexualitatea a incetat sa mai fie un tabu in majoritatea tarilor dezvoltate. 

Statistica ne poate pacali insa. Daca ai intalni in calea ta un statistician ai recunoaste ca ai facut sex cu 30 de barbati sau ai recunoaste rusinata ca au fost doar 5? Nu minti!

Stigmatul, creat in jurul femeilor care au avut un sir lung de parteneri sexuali, pare a fi legat de dorinta barbatilor de a avea o femeie “pura” alaturi de ei. Si daca au reusit sa isi mai domoleasca dorinta de a avea o sotie virgina, inca mai lupta cu acceptarea trecutului sexual al partenerelor.

 Transmitere pe cale orala

O alta pacaleala e cea a sexului oral! Nu stiu de ce, dar sexul oral nu e considerat a fi sex, mai precis nimeni nu intreaba cati parteneri de sex-oral ai avut?

Din nu stiu ce cauza, este acceptabil sa ai o multime de parteneri carora le-ai oferit sex oral, dar este inacceptabil daca faci sex vaginal cu acelasi numar. Incurcate sunt caile gandirii masculine!

Placerea ca numar

“Sunt dispusa sa fac sex cu un barbat cu care nu voi mai fi in viitor. E felul meu de a ma proteja de tristetea despartirii de cineva de care as fi atasata”, explica una dintre cititoarele noastre.

Iar o abordare similara este frecventa in randul femeilor de 20 si ceva de ani. Cautarea placerii sexuale este mult mai accentuata in randul “one-night-stand-urilor” decat in “sanul” unei relatii.

Femeile cauta siguranta in relatii si nu le ramane decat sa gaseasca placeri sexuale cu un numar dat de barbati cu care nu se vor mai intalni vreodata.

Repercursiunile numerelor

Nu conteaza cati parteneri sexuali ai avut, conteaza cum te simti dupa asta. Iar in cazul femeilor lucrurile stau putin altfel. O femeie cu multi parteneri sexuali tinde sa creada ca nu este suficient de buna in pat si ca nu reuseste sa pastreze barbatii de care se simte atrasa.

Cu timpul va deveni nesigura si va avea o parere proasta despre sine, daca nu intelege care este cu adevarat problema relatiilor nereusite.

In plus, trebuie sa fii atenta ce raspuns ii dai celui de care esti interesata. S-ar putea ca un barbat care isi doreste o relatie serioasa sa nu accepte asa usor un trecut “zbuciumat”.

Newer Post
Older Post

Leave a Reply