Barbatul: analiza stiintifica

Barbatul: analiza stiintifica

Daca te intrebi din cand in cand de ce sunt barbatii asa cum sunt, citeste mai jos ce spun chiar ei despre ei.
De ce se ating barbatii tot timpul in locurile intime, mai ales in public? E ca atunci cand va asezati voi sutienul. Faptul ca esti in public e bonusul.

Cum reusesc barbatii sa spuna cel mai nepotrivit lucru, in cel mai nepotrivit moment? Instinct. Si multa practica.

De ce sunt barbatii atat de necumunicativi? Daca de fiecare data cand deschizi gura o iei pe coaja de la prietena ta, inveti sa ti-o tii.

De ce nu raspundeti cand vi se pune o intrebare? Avem auzul bun, dar pus si simplu va ignoram. Nu avem energia sa raspundem la fiecare din miile de intrebari inutile pe care ni le puneti. Daca nu stim raspunsul sa stim ca oricum nu o sa va placa, ne pastram pentru alte lucruri mai importante, cum ar fi un meci de fotbal.

De ce isi lasa barbatii lucrurile aruncate peste tot? de ce nu? Nu ne deranjeaza. In plus, stim ca pana la urma voi le strangeti, dupa ce o sa va saturati sa le tot vedeti.

De ce spun barbatii “Te iubesc”? pai, nu sunteti voi speciale? Ei bine, barbatii stiu ca asta merge la sigur, atunci cand vor sa ajunga in patul vostru. Surprinzator, inca mai functioneaza.

Analiza: proprietati fizice: solid la temperatura camerei, dens, dar maleabil. Din cauza ruginii, mostrele imbatranite nu pot conduce curentul electric la fel de bine ca cele tinere.

Proprietati chimice: incearca sa se combine cu elementul femeie de fiecare data cand are ocazia. Atunci cand devine explozibil, poate fi neutralizat prin saturatie cu alcool.

Utilitate: nu este cunoscuta. In trecut, folosea la vanatoare, batut cu pumnii in piept si dansat in jurul pesterii. Acum e la fel de perimat si inflamabil ca un apendice.

Atentie: in absenta elementului femeie, se descompune usor si incepe sa miroasa.

Leave a Reply