Barbati indezirabili

Barbati indezirabili

E imposibil sa nu fi avut vreun iubit extrem de gelos sau nepoliticos, sau unul care era mereu cu ochii dupa altele.

Iata cele patru categorii de barbati indezirabili: incearca sa stai departe de ei.

Tipul parasit. Stiu ca tentatia este prea mare: vrei sa te apropii de el pentru ca este vulnerabil si iti inchipui ca il vei ajuta sa treaca peste perioada neagra din viata lui. Stii sigur ca prietenii nu mai reusesc sa-l scoata din casa si parintii isi fac planuri sa gaseasca un psiholog bun. Dar, oricat de tentanta ar fi ideea pentru tine, mai bine nu. Pentru ca mereu te va compara cu fosta. Si pentru ca rana este proaspata, nu vei fi in avantaj. Asa ca, draga mea, asteapta-l sa se vindece pentru a avea o sansa reala.

Misteriosul. Iti raspunde la telefon doar cand are chef (nu l-a auzit, ce convenabil). Se duce in vizita la parinti exact atunci cand trebuie sa mearga cu tine la un eveniment important. Nu ti-e foarte clar ce face la job, nici macar daca are unul. Care e obiceiul cel mai neplacut pe care il au? Dispar pur si simplu intr-o zi fara un cuvant si apar senini, fara nicio explicatie dupa o vreme. Stiu cat de mult suferi pentru ca nu intelegi ce se intampla. Daca ai de-aface cu un astfel de personaj, mai bine uita-l, aste te va scuti de multe probleme.

Fitosul. Are cea mai tare masina, cele mai trendy haine, cele mai cool gadgeturi. Merge numai in cluburi la moda si isi petrece vacantele in Bora Bora. Pare o partida buna la prima vedere, dar imagineaza-ti momentul cand va trebui sa te lupti cu el pentru spatiul din sifonier sau cand va sta mai mult decat tine in fata oglinzii. Si crede-ma, acestea vor fi problemele cele mai mici. Cei din aceasta categorie tind sa-si trateze partenerele ca pe niste trofee personale. Cum ramane cu sensibilitatea si inteligenta ta? Eu simt ca iti vor fi insultate.

Nepoliticosul. Nu iti deschide usa cand mergeti la restaurant, vorbeste la telefon cand este cu tine, ii cere numarul de telefon chelneritei dragute cand tu nu esti la masa, nu-si aduce aminte cand e ziua ta, nu-ti aduce flori niciodata si considera normal sa te trateze ca pe unul dintre “baieti”. Dar asta este lipsa de respect pentru tine si nu ar trebui sa accepti asa ceva. Chiar daca esti indragostita de el si esti dispusa sa ii treci multe cu vederea. Poate un altul te va face sa te simti ca o printesa asa cum meriti.

Leave a Reply