Bancuri tari

Sida
Dupa o relatzie de sex cu un partener de o noapte: – Sa stii ca sunt cu analizele la zi. Nu am SIDA. – Foarte bine. Nu as fi vrut sa o iau si a doua oara.
Sarac bogatul!
Doi evrei, unul bogat si celalalt sarac, ajung sa se roage unul langa altul in sinagoga. Cel sarac: Doamne, da-mi $10 sa am si eu cu ce sa-mi hranesc familia pana saptamana viitoare. Cel bogat: Doamne, da-mi $100.000 sa-mi dezvolt afacerea. Tot rugandu-se ei cel bogat se intoarce catre cel sarac: Auzi, bah! Ia $10 de la mine si lasa-L pe Dumnezeu sa se concentreze!

Bancuri tari: baba Gentila
Un betiv iese din crasma si incepe sa se pise.Vine o baba care spune: -Pot sa-ti mangai testiculele? -Da babuta treci la mangaiat! -Uhu huu! ia barosu si ii da peste penis injurant. -Asa-ti trebuie daca te pisi pe florile mele!

Cum sta treaba prin armata
Un camion militar se impotmoleste in noroi. Din intimplare trece pin zona un Jeep cu 4 ofiteri care se dau jos si imping camionul ca sa iasa din noroi. Dupa ce se umplu din cap pina in picioare de noroi, reusesc sa scoata camionul din mocirla. La care unu dintre ofiteri il intreaba pe sofer: -Al dracului de greu camionul asta! Ce transporti in el? -20 de soldati!

Bancuri tari: Liftul rapid
Doi betivi, in patru labe, mergeau pe sina de cale ferata. Primul: bah, da multe trepte mai are scara asta….. Al doilea:Nu-i nimic, uite ca vine liftul….

Doi betivani notorii se intalnesc ziua in oras. Unul dintre ei era zgariat rau pe maini si cu hainele rupte.

-Ce-ai patit amice ? il intreaba celalalt.

-Am venit aseara treaz acasa si ….. nu m-a recunoscut ciinele!

Leave a Reply