Bal mascat

Bal mascat

Masca de fata  trebuie sa faca parte din ritualul tau de ingrijire. Afla-i beneficiile si nu le ocoli. Mastile faciale sunt prezente in rutina femeiilor din cele mai vechi timpuri. Si chiar daca industria frumusetii ne-a usurat putin munca, cormecializand produse noi, mastile naturale raman la fel de eficiente. Ingredientele continute de o masca de fata sunt cele care ne arata cat de des trebuie folosite si pentru ce rezultate.

Efecte speciale. Efectele dorite ale unei masti sunt multiple: de hidratare, exfoliere, iluminare, tonifiere, anti-aging, de calmare sau antiacneice. Ingredientele active sunt reprezentate de anumite componente care au efecte diferite: – mastile care se usuca foarte tare si se crapa atunci cand zambesti. Acestea contin, in general, argila, ozid de zinc, magneziu, namol sau acid acetilsalicilic si sunt destinate tenului gras. Au rolul de a absorbi excesul de impuritati si de sebum si de a reduce stralucirea pielii. Cuvinte cheie: mud, clay, deep cleansing.

-mastile sub forma de crema care au textura unei creme de noapte si se aplica reci sau calde. Acestea sunt destinate in general tenului uscat, deshidratat sau lipsit de tonifiere. Este important sa alegi un produs care nu irita si nu usca zonele sensibile. In general, ingredientele potrivite sunt: cocos, proteine din lapte,  aloe vera, lanolina, colagen, vitamina A si E, miere sau pantenol. Acestea stabilesc echilibrul necesar intre celule si cantitatea normala de hidratatre. Cuvinte cheie: moisture, hydrating.

-mastile exfoliante care pot fi folosite pentru orice tip de ten. Acestea au efect mai ales daca ai un ten tern, lipsit de elasticitate. Rolul lor este de a regenera  celule moarte, de a lumina tenul si de a stimula circulatia la nivel cutanat. Ingredientele pe care le contin: citrice, eucalipt, mentol dar si proteine de lapte sau cacao. Cuvinte cheie: replenshing, exfoliating, tonic.

-mastile pentru ten sensibil din categoria dermocosmeticelor sau care contin cafeina, uleiuri naturale de plante, miere sau musetel. In general, acestea au efect benefic asupra iritatiilor si inflamatiilor si se indeparteaza foarte incet cu apa calda. Cuvinte cheie: soothing, relaxing, gentle.

Leave a Reply