Asigurari pentru gripa porcina

Asigurari pentru gripa porcina

aCompania de asigurari EuroIns Romania a lansat o polita pentru gripa A H1N1.Perioada de asigurare este de maxim un an si minim 3 luni. Prima de asigurare va fi 30-35 de euro pe an si in caz de deces, suma oferita familiei este de maxim 5000 de euro.

Valoarea acesteia este cuprinsa intre 30 si 35 euro, iar suma asigurata in caz de deces este de 5 000 euro, sustine directorul de marketing al companiei, Cristi Dascalescu.

“Este un supliment la asigurarea de accidente. Suma asigurata este de 5.000 euro in caz de deces si de 20 euro pe zi in caz de spitalizare pentru maximum 45 de zile si de 15 euro pe zi in caz de convalescenta, pe o perioada de cel mult 65 de zile”, a explicat Dascalescu.

Asigurarea nu poate fi facuta pe o perioada mai mica de trei luni. Este valabila pe teritoriul Romaniei, pentru maximum un an, insa cu posibilitatea de extindere a valabilitatii. Printre riscurile asigurate se numara convalescenta, spitalizarea si decesul. Polita de asigurare a fost lansata in urma unei colaborari cu specialistii din domeniul sanatatii, sustin reprezentantii companiei.

Judetul Timis nu a fost lovit pana acum e un numar exagerat de imbolnaviri, aici au fost inregistrate de la declansarea bolii pana in prezent 111 cazuri, din care trei decese.

Leave a Reply