Are incredere in tine?

Are incredere in tine?

Ori are incredere in tine, ori il parasesti. Daca s-ar putea, nut e-ai dezlipi de el nici o clipa. Pasiune nebuna, iubire de neimaginat. E barbatul perfect, doar ca e gelos cateodata. Si ce daca ? E gelos pentru ca te iubeste. Cu timpul, te va cunoaste si va avea incredere in tine. Sau nu.

Uneori metoda de a-i spune tot functioneaza. Asta cand cel de langa tine sufera de o gelozie normala. (cand iubesc o femeie si vad ca priveste alt barbat, am o strangere de inima. Si mi se pare ca e firesc. E ca o dovada de iubire. Ea e importanta pentru mine si eu sunt un pic nelinistit daca se intereseaza de altcineva). Acest gen de gelozie nu deranjeaza prea mult.

Dar, daca devine patologica, intervin problemele. El nu va crede nimic din ce-i spui si va cauta intruna semne care sa-i dovedeasca banuiala ca il inseli. El va incerca sa te controleze permanent, sa puna stapanire pe tine. Si, de obicei, se termina trist, pentru ca nu-i poti suporta comportamentul la infinit si il vei parasi. El va intra in intimitatea ta, va fi un adevarat infern. Adesea greseala e ca raspunzi. Raspunzi crezand ca lucrurile se vor opri, dar va fi din ce in ce mai rau.

Nu exista decat o singura solutie : sa-l parasesti. Si asta cat mai repede. E normal sa speri ca va fi mai bine, ca o sa-i spui tot ce faci, unde te duci, cu cine te intalnesti si ca el isi va da seama, in final, ca nu il minti, ca il iubesti numai pe el. Te gandesti cum adoarmeĀ  tinandu-te strans in brate, de parca nu ar mai vrea sa-ti dea drumul. Te iubeste, asa ca iti spui ca se vor rezolva toate. Din pacate, nu se intampla asa. Gelozia lui nu are nici o legatura cu tine, ea exista dinainte de a te cunoaste. Gelozia e limbajul prin care se exprima o rana mai veche, cea de abandon, cea datorata tradarii.

Leave a Reply