Arata stylish in sezonul rece

Arata stylish in sezonul rece

Sezonul rece vine cu pasi repezi. Shoppingul de vara este de mult uitat, iar acum trebuie sa te intrebi cum poti sa arati cool si pe frig. Accesoriile cautate sunt cele care iti mentin si caldura corpului: palarii, manusi, esarfe.

Protejeaza-ti capul. Palariile si caciulile de toamna-iarna sunt foarte necesare daca vrei sa iti mentii capul cald. Majoritatea caldurii corpului iese prin zona capului si daca nu iti protejezi capul, poti sa te imbolnavesti. Niciodata sa nu crezi ca caciulile si palariile te fac sa arati ciudat in sezonul rece. Sunt foarte la moda, vin in modele bogate si diferite si e mai bine sa fii protejata de frig decat sa fii racita.

Sunt caciulile simple, care merg intotdeauna la orice – mereu la moda. Pot fi croite din bumbac, lana, mohair. Trebuie sa le cauti pe cele care iti pot acoperi cea mai sensibila parte a capului – lobii urechilor. Daca ai reactii sensibile la lana, cumpara din alte materiale. Nu cumpara caciuli din lana doar pentru ca ti se par la moda.

Ai putea sa cumperi palarii sau caciuli pentru a le asorta la jachete si alte haine. Pentru a rezolva problema, mergi pe culori generale – gri, negru. Sunt versatile si se potrivesc la orice.

Protejeaza-ti gatul. Este foarte incomod sa simti racoarea dura in jurul gatului cand nu porti nimic in zona aceea, iar frigul sa se duca si in coloana. Ai nevoie de o esarfa in jurul gatului pentru a evita acea senzatie enervanta si trebuie sa fie stilata, de vreme ce nu poti purta un sal de babe. Ceea ce trebuie sa te ghideze in alegerea esarfelor este confortul, materialul, apoi culoarea. La fel ca si la palarii, simplu si discret merge perfect.

Protejeaza-ti mainile. In timpul sezonului rece, degetele sufera, ingheata de frig. Pentru a evita asta, poarta manusi. Cele mai populare sunt cele din piele pentru ca sunt versatile, nu se murdaresc usor fata de altele si arata minunat in mainile femeilor de cariera sau asortate la trenciuri. Simplitate si versatilitate – sunt cuvintele cheie care trebuie sa te ghideze.

Leave a Reply