Aplicații smartphone pentru a profita de cele mai bune reduceri shopping

Aplicații smartphone pentru a profita de cele mai bune reduceri shopping

Cumpărăturile sunt mai ușoare acum mai mult decât oricând și nu vorbim numai despre posibilitatea de a face cumpărături din confortul casei. Acum puteți verifica cele mai recente reduceri shopping, disponibilitatea produselor, compararea prețurilor, promoțiile speciale, reduceri, recenzii și cele mai mici prețuri pe smartphone-ul dvs.

Google Shopper

Google Shopper oferă informații precum prețurile, recenziile, reduceri shopping și mai multe milioane de produse chiar pe telefonul smartphone, recunoscându-le prin coduri de bare, voce, căutare text. Puteți face cu ușurință cea mai bună decizie de achiziție prin compararea prețurilor în diferite magazine online.

Compara.ro

Compara.ro este o aplicație smartphone care te ajuta să compari preturile magazinelor online, reduceri shopping, produse, puteți citi review-urile, afișând cele mai mai bune oferte.

eBay

Îmi place să faci cumpărături cu eBay? Instalați această aplicație pentru a accesa cea mai mare piață din lume chiar pe telefonul smartphone. Ca și versiunea web, utilizatorii pot cumpăra și vinde produse, pot compara prețurile, stabili notificări și alerte de licitare pentru a obține cele mai bune reduceri shopping.

Shopami

Shopami este aplicația gratuită de cumpărături pentru toate ofertele dvs. de e-mail, oferte, reduceri shopping și coduri promoționale. Obțineți notificări despre ofertele și reducerile pe care le aveți de la brandurile și magazinele dvs. preferate în timp ce ieșiți din cumpărături și înainte de expirarea lor.