Animal print – DA SI NU

Animal print – DA SI NU

Nu mai e un secret ca animal printul este foarte popular. Si daca ne uitam si la trendul din 2011, vom vedea ca ramane inca in top. Dar stii cum sa il porti? Citeste cateva sfaturi despre cum sa porti animal printul.

Cand vrei sa iti arati latura salbatica, animal print poate face minuni asupra stilului tau. Totusi, cu atatea idei si informatii, poti sa te pierzi putin in detalii. Cand porti asa ceva, exista o linie fina intre vulgar si stylish.

Ce e de facut? Pune-ti in valoare cele mai bune trasaturi. De vreme ce animal print-ul atrage atentia imediat, ai vrea sa iti puna in valoare trasaturile cele mai bune. Asa ca el poate sa-ti fie cel mai bun prieten daca il folosesti pentru calitatile tale doar. Asorteaza animal print-ul cu nuante neutre, pentru ca deja atrage atentia si e bine sa mentii tinuta cat mai clasica.

Un alt beneficiu apare cand porti culori solide, neutre pe partile corpului care nu ti se pare cele mai bune pentru ca le subtiaza fara efort. Negru, ciocolatiu, griul sunt alegeri bune.

Accesoriile sa fie cat mai putine. De vreme ce animal printul poate deveni coplesitor, este bine sa nu te dai in spectacol cu multe accesorii. Adapteaza-ti animal printul la personalitate. Alege un stil care ti se potriveste atitudinii tale. daca esti clasica si traditionala, ramai la accesoriile animal print. Daca esti sexy si moderna, o bluza print leopard, cu o fusta neagra creion si cu tocuri poate fi combinatia perfecta pentru tine.

Ce e de evitat? Nu amesteca printurile! Nici speciile de animale intre ele, nici anima print cu printuri florale sau polka. Nu alege o tunsoare cu mult volum cand porti animal print. Mentine totul lejer pentru a nu cadea in ostentativ. Nu alege prea scurt. Animal printul poate creste sex-appealul, dar nu presupune sa fie haine prea scurte sau sa arate prea mult. Este tipul de greseala pe care multe fete o fac si cad in vulgaritate.

Leave a Reply