Alege machiajul potrivit

Alege machiajul potrivit

aOchii sunt intotdeauna in centrul atentiei, motiv pentru care machiajul lor este esential. Iesi din rutina si foloseste diferite tehnici pentru a-ti pune ochii in valoare, de la combinatii inedite de culori si pana la contururi deosebite.

Si, mai ales, redescopera fardul de pleoape daca din lipsa de timp il eviti de cele mai multe ori. Pe masura ce vei capata indemanare, folosirea acestuia ti se va parea floare la ureche. 

 Machiaj natural de zi

Acesta este un machiaj natural ce pune in valoare ochii indiferent de culoarea lor. Este o combinatie de culori potrivita oricui. Alege nuante deschise si sidefate, precum crem, sampanie, auriu, nuante deschise de maro, scortisoara, potrivit smashbox.com.

Aplica o nuanta deschisa pe toata pleoapa, folosind degetul pentru a uniformiza. Tine ochiul deschis si aplica cu ajutorul unei pensule o nuanta cu cateva tonuri mai inchisa, in pliul care se formeaza pe pleoapa. La final aplica foarte putina mascara, numai pentru a defini genele. 

Valuri de albastru

Culorile vibrante pot arata angelic daca folosesti corect combinatiile de lumini si umbre. Desi albastrul este evitat, fiind destul de dificil de folosit, daca folosesti nuantele inchise pe partea inferioara a pleoapei, cat mai aproape de gene, iar cele deschise spre exterior, iti vei pune cu adevarat ochii in valoare.

Foloseste o mascara neagra sau indigo inchis. Este un machiaj mai potrivit pentru seara decat pentru zi, in special din cauza nuantelor tari si a faptului ca va trebui sa aplici o nuanta de albastru mult deasupra pleoapei. Poti folosi ca baza, pe toata suprafata pleoapei un gri metalizat, si sa accentuezi umbrele cu nuante de albastru.

 Ochii sunt intotdeauna in centrul atentiei, motiv pentru care machiajul lor este esential. Iesi din rutina si foloseste diferite tehnici pentru a-ti pune ochii in valoare, de la combinatii inedite de culori si pana la contururi deosebite.

Si, mai ales, redescopera fardul de pleoape daca din lipsa de timp il eviti de cele mai multe ori. Pe masura ce vei capata indemanare, folosirea acestuia ti se va parea floare la ureche. 

Verde si auriu

Verdele crud si auriul fac o echipa buna, mai ales acum, la sfarsit de vara, cand pielea ta este bronzata. Cu ajutorul unui creion dermatograf verde inchis, traseaza conturul pleoapelor cat mai aproape de baza genelor. Aplica pe pleoapa o singura nuanta de verde crud sidefat, incepand de la baza genelor si pana la linia de pliere a pleoapei.

Contureaza pleoapele inferioare cu un dermatograf maro, si folosind un fard brun sidefat, traseaza-le conturul exterior, prelungind spre coltul ochiului. Este un machiaj perfect pentru cele cu ochii verzi sau albastri. Alege un fard verde crud, viu si sidefat. Daca optezi pentru o culoare mai inchisa, privirea ta va parea obosita.

Mov si brun

Un machiaj in stilul smoky eyes, potrivit pentru seara. Foloseste nuante inchise de violet si mov, in combinatie cu brun deschis. Aplica pe toata suprafata pleoapei, de la linia genelor si pana sub arcada, un fard brun.

Cu ajutorul unei pensule subtiri pentru fard, accentueaza linia de pliere a pleoapei cu un fard mov inchis. Foloseste acelasi fard inchis si pentru a defini linia genelor, trasand cu o pensula subtire conturul acestora. Maseaza usor cu varful degetului, astfel incat nuantele sa se intrepatrunda.

Contureaza pleoapa inferioara cu un creion dermatograf indigo, trasand apoi cu pensula foarte aproape de baza genelor o linie subtire de fard brun. Accentueaza puternic genele cu o mascara pentru volum.

Soft Smoky Eyes

Stilul smoky eyes este adesea prea puternic si indreznet pentru anumite evenimente. Dar poti alege o varianta mult mai delicata a acestui tip de machiaj deja consacrat. In locul griului inchis si al negrului, apeleaza la culori mai temperate, precum verde khaki, bleumarin sau pruna.

Apeleaza la fardurile metalice daca vrei sa iti evidentiezi privirea fara a o intuneca. Contureaza linia superioara a genelor cu un dermatograf negru sau cu cateva tonuri mai inchis decat fardul ales. Pentru acest stil vei avea nevoie de trei nuante diferite ale aceleiasi culori.

Aplica nuanta medie pe toata suprafata pleoapei, accentueaza pliul pleoapei si linia genelor cu nuanta inchisa, si foloseste fardul cel mai deschis pentru a aplica puncte de lumina pe centrul pleoapei si in colturile interioare ale ochilor.

Leave a Reply