Ajuta-l sa depaseasca momentele dificile

Ajuta-l sa depaseasca momentele dificile

Cand iubitul tau devine necomunicativ si starea dureaza de cateva zile, ia masuri! Inarmeaza-te cu mult calm si rabdare si il vei readuce pe linia de plutire.

Daca iubitul tau a picat in butoiul cu depresii, caracterizate prin stari de apatie generala, nu te speria, poti sa-l ajuti. Depresiile apar fie pentru ca a avut o gramada de obligatii, fie pentru ca exista un contrast puternic intre dorinte si realizari.

Are probleme cu banii. S-a intins mai mult decat ii permite plapuma, ca sa-ti faca un cadou sau castiga prea putin. Comportament: pesimist, suparat. Ce ii poti face: arata-I ca il sustii. Daca si tu intri in regim de austeritate, situatia va fi mai usor de suportat pentru el. Rezultat: va fi impresionat, dar nu ti-o va arata. Cand lucrurile vor intra in normal te va rasplati cu o cina romantica.

S-a “gripat”. In acest caz trebuie sa te dedici cu stoicism ingrijirii lui. Comportament: plangacios. Ce poti face: serveste-i ceaiul la pat, reaminteste-i sa-si ia pastilele, alinta-l ca pe un copil mic. Rezultat: ipostaza de sora medicala s-ar putea sa te prinda mai bine decat crezi, iar pe el sa-l insanatoseasca numaidecat.

Nu are chef de tine. Tu ii trimiti semnale clare, el, nimic, e sloi de gheata, ba te si impinge cat mai departe. Comportament: distant, apatic. Ce poti face: daca nu reusesti sa-i starnesti interesul, mai bine renunta. Sau cu voia lui, preia initiativa. Rezultat: s-ar putea sa ii placa faptul ca il iei mai tare dar daca nu reactioneaza, trimite-l la culcare si ataca-l dimineata.

E stresat. Dupa o zi infernala la birou, nici acasa nu se poate relaxa. Comportament: preocupat indiferent. Ce poti face: depanati amintiri din vacante, sau de la primele voastre intalniri amoroase. Daca vrea sa vorbeasca despre problemele lui, asculta-l cu atentie. Rezultat: chiar daca la inceput te va privi neincrezator, pana la urma subiectul il va capta intru totul.

O cearta cu el mai bun prieten, sau cu familia il poate afecta destul de tare. Comportament: nervos, fara stare. Ce poti face: stai deoparte si lasa-l sa se calmeze. Rezultat: odata conflictul stins, va reveni la sentimente mai bune si va aprecia ca ai ramas neutra.

Older Post

Leave a Reply