Ai stofa de scandalagioaica?

Ai stofa de scandalagioaica?

Crize in public, dorinta de a fi in permanenta in centrul atentiei etc. Cu alte cuvinte: scandal, scandal, scandal! Te recunosti in descriere sau nu prea?
Fugi cat poti de ridicol. Spui nu din start tinutelor extravagante, situatiilor jenante sau incercarilor de a atrage toate privirile asupra ta. Esti o fata destul de discreta si la locul ei, iar situatiile complicate si pline de tertipuri nu sunt deloc genul tau. Nu se poate spune ca esti o sfanta si ca n-ai fost implicata niciodata intr-un scandal, insa ti-a fost jena. Pe de alta parte, in caz ca ai senzatia ca s-a produs vreo nedreptate sau simti ca trebuie sa aperi pe cineva, nu eziti sa actionezi, chiar si cu riscul unui scandal! In rest, n-ai nevoie de niciun fel de artificiu pentru a-ti evidentia personalitatea.

Scandalagioaica de profesie. Adori incurcaturile si chestiile extravagante, ca sa nu mai vorbim de situatiile un pic penibile. Se pare ca aproape nimic nu te opreste, asa cum nici tu nu te opresti niciodata. Orice gest sau actiune banala din fiecare zi devine pentru tine o ocazie de „a te da in spectacol”. Ai o groaza de vedete preferate si nu ratezi niciun episod din viata lor personala. Plus o nevoie imensa de veselie si distractie, si esti genul de fata alaturi de care nu se plictiseste nimeni. Ai fi o prietena minunata pentru Nicole Richie.

Ai nevoie sa te dai in spectacol. Scandalul e o modalitate de a-ti face publicitate si de a iesi din multime, dar adevarul e ca nu-ti asumi intotdeauna faptele si incerci sa scapi, fofilandu-te. Cand simti ca ai sarit calul, esti in stare sa cazi si in genunchi pentru a fi iertata. Ai nevoie in permanenta sa demonstrezi celor din jur, dar si tie, ca esti o persoana demna de a fi luata in seama, insa te temi de ridicol si tii foarte mult sa fii respectata. Esti un mic paradox – cu toate astea, de cele mai multe ori cei din jur te plac foarte mult. Ai grija, totusi, sa nu exagerezi, pentru ca la un moment dat lucrurile se pot intoarce impotriva ta.

Leave a Reply