Actori care saruta si povestesc: partenerii de sex in filme

Actori care saruta si povestesc: partenerii de sex in filme

Multe femei si-ar da copiii pentru a se saruta cu George Clooney, iar partenera de film din „The American”, Violante Placido, a avut onoarea de a juca o scena de sex cu acest tip. Violante a spus despre el: „Am simtit cum ca a fost ceva nou pentru el, nu a fost asa experimentat…Am fost foarte deschisi si am incercat sa o facem sa mearga. Am spus sa ne incredem unul in altul si asa a fost.”

Zoe Saldana s-a simtit bine cand a trebuit sa fie sexy cu Jeffrey Dean Morgan in „The Losers”, si a fost fericita ca el s-a purtat cu clasa. „Ajuta cand te intelegi cu actorul si Jeffrey este un asa gentleman si asa respectuos pentru ca – credeti-ma – ca femeie, incearca sa faci asta cu un nesimtit! Am facut asta si nu e o zi ok de munca.” Dar cu Jefrey se pare ca e o zi de munca perfecta!

James Franco a jucat rolul de jucarie masculina in „Eat, Pray, Love” pentru Julia Roberts si spune despre actrita: „Este foarte, foarte sociabila. Dar cred ca si ea ar recunoaste destul de usor ca nu ii place sa joace scene de dragoste si chiar a fost fermecator de rusinoasa cand a trebuit sa o facem”.

Rupert Grint a avut prima lui scena de sex in „Cherrybomb” cu Kimberley Nixon si se pare ca a fost putin infricosator. „Am avut prima mea scena de sex si a fost o experienta traumatica. Dar Kimberley a gasit asta si mai penibila. Cred ca este mai usor pentru baieti. A fost prima oara si pentru ea, asa ca am fost in aceeasi situatie. E asa de ciudat sa fii intr-o camera cu 12 barbati.”

Desi au mai fost intimi in filme inainte, Leonardo DiCaprio a spus ca scena de sex cu Kate Winslet in „Revolutionary Road” a fost mai grea. „Cu siguranta a fost un moment greu. Ea a fost foarte ingrijorata ca Sam nu e suparat de faptul ca nevasta lui se saruta cu alt tip chiar in fata lui.” Foarteee ciudat.

In urmatorul film „The town”, Blake Lively si Ben Affleck. Affleck a spus despre Lively ca „este foarte confortabila cu chestia asta – este mult mai matura decat alti membri ai echipei”. Vorbind de maturitate, mai este cineva scarbit ca el este mai mare decat Blake cu 16 ani?

Leave a Reply