Actiune pe silent

Actiune pe silent

Fara vorbe. Fara pareri de rau. Fara echipament. Doar tu si iubitul tau intr- o liniste totala.

Acestea au fost vremuri bine pline de orgasme- nimic dragut, doar pura pasiune. Te-ai  simtit aproape ca intr-o relatie de o noapte, in care lasi sexul sa vorbeasca de la sine si s-a creat acea legatura fara cuvinte. A fost aceasta draguta schimbare de ritm, si in acelasi timp eram intr-o “lupta”- asa ca aceasta experienta  v-a ajutat sa scapati de tensiune. Cu siguranta nu trebuie sa inlocuiesti comunicarea reala cu acest tip de sex, dar daca esti implicata intr-o relatie serioasa si stabila, iti recomand sa mai incerci din cand in cand asta.

El spune: am avut o cearta inainte sa incercam asta, asa ca, desi sexul a fost grozav, amandoi am continuat sa fim suparati si cred ca niciunul dintre noi nu ar fi vrut sa auda ceva de la celalalt. A fost ca o combinatie intre impacare si sex nervos. Recomand acest lucru cuplurilor care sunt foarte comunicative. Contactul vizual a devenit mult mai important, intreaga actiune a devenit mult mai serioasa si ne-a fortat sa ne demonstram ceea ce vrem cu adevarat, mai mult decat ceea ce avem sa ne spunem. Deasemenea i-a dat sexului o natura secreta tabu,  si o schimbare de ritm pentru noi, fiind impreuna de mult timp. Ceea ce mi-a lipsit a fost conversatia (avand pereti subtiri si traind intr-o zona zgomotoasa) iar soundtrack-ul partidei noastre a fost zgmotul de afara, acest lucru fiind foarte ciudat.

A fost putin ciudat pentru ca auzeam si cel mai mic zgomot. Cred ca o usoara conversatie in timpul actului sexual este un lucru bun, bineinteles conversatia noastra sa nu fie despre politica sau religie.

Ea spune:  linistea o simt cam ciudat. Incitant intr-un fel , deoarece ii simteam respiratia, atingerile. Dar datorita faptului ca am fost certati, mi s-a parut de-a dreptul apasatoare.

Leave a Reply