Tatuaje cu flori

Tatuaje cu flori

Tatuajele par sa creasca in popularitate de vreme ce body art este controversata si interesanta. Daca tu cauti sa iti faci un tatuaj cool, de fete, gandeste-te la tatuajele cu flori de vreme ce sunt foarte frumoase si posibilitatile nenumarate.

Arta tatuarii este prezenta de mii de ani, de la formarea triburilor care aveau acest lucru reprezentativ. Acum, arta tatuarii a evoluat, desi cerneala introdusa sub piele nu s-a schimbat. Tehnicile si uneltele sunt mult mai performante, iar artistii creeaza cele mai interesante si frumoase designuri de tatuaje. Cele mai populare sunt cele florale, pentru ca pun in valoare frumusetea si feminitatea.

Natura ne ofera o gramada de modele din care sa ne inspiram, o varietate de specii de plante si flori care traiesc in fiecare colt al planetei. Florile ne fac sa zambim si au si anumite simboluri, ceea ce le fac perfecte.

Depinde de personalitatea fiecareia, poti alege o floare pe care o iubesti sau una care inseamna ceva si te ajuta sa transmiti un mesaj ascuns care face din tatuajul tau unul semnificiativ si special. Poti alege un design expus de artistii tatuatori sau poti sa faci tu unul, impreuna cu un artist, care sa te reprezinte. Tatuajele florale sunt colorate de obicei, in cele mai neobisnuite combinatii. Marimea tatuajului depinde de zona pe care il faci, cat si de preferintele personale. Poti alege flori mici sau flori mari, pe intreaga zona. De cele mai multe ori, fetele aleg fie o floare mica, pe umar, sau pentru cele mai curajoase, flori si insertii fie pe spate, fie pe coloana, pe coaste in lateral, fie pe picioare.

Exista multe flori din care sa alegi, cele mai populare fiind – lotusul, nufarul, trandafirii, orhideea, hibiscus, magnolia, floarea soarelui, mugurii de cires si margaretele. Alege ceea ce ti se potriveste personalitatii!

Leave a Reply