Trailer Gossip Girl Sezonul 3 – Noutati!

Trailer Gossip Girl Sezonul 3 – Noutati!

AADe curand a aparut un trailer cu secvente din noul sezon Gossip Girl, ce va incepe din 14 septembrie si ce se anunta de-a dreptul incitant.

Eroii serialului au ajuns acum la facultate, si se pare ca s-au cam inversat rolurile lor, acum Dan Humphrey , tocilarul din liceu, este acum unul dintre cei mai populari studenti, dand petreceri dupa petreceri, iar Blair Waldorf, it’s not queen B. anymore. Pe langa acestea se anunta noi aventuri ale personajelor si un scenariu bine pus la punct, care incepe sa nu mai aiba legatura cu cartile omonime.

In alta ordine de idei, cativa din actorii care joaca in serial au fost premiati la Premiile Teen Choice, mai exact Chace Crawford a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un serial, categorie la care mai era nominalizat colegul sau Penn Badgle, Leighton Meester a castigat premiul pentru cea mai buna actrita aintr-un serial, unde mai era nominalizata o alta actrita din Gossip Girl, Blake Lively, iar Ed Westwick a castigat premiul pentru “Best Villain”. Popularul tv show a castigat trofeul si pentru cel mai bun serial drama, desi avea competitie serioasa, alte seriale nominalizate fiind: “Grey’s Anatomy” sau “House M.D.” .

De asmenea de curand, doi din actorii din Gossip Girl, Ed Westwick si Leighton Meester au pozat impreuna pentru un pictorial ce va aparea in revista Elle. Din pacate pana acum doar o poza a aparut pe internet,dar astept cu nerabdare sa vad toate fotografiile.

Credeti ca Gossip Girl va fi la fel de iubit in continuare acum ca va incepe cel de-al treilea sezon sau audienta va incepe sa mai scada, la fel cum s-a intamplat cu serialul Prison Break? Eu una de-abia astept noul sezon, intre timp mai citesc cartile din seria omonima cu serialul, ceea ce va recomand si voua:p

Leave a Reply