3 motive intemeiate pentru a nu te indragosti de fostul cele mai bune prietene

Uneori se întampla sa te indragostesti de fostul iubit al imagesdsadcelei mai bune prietene, si atunci cand sentimentele sunt reciproce, este chiar mai greu si trebuie sa te gandesti de doua ori inainte. Din pacate, sa te intalnesti cu fostul iubit al cele mai bune prietene este o miscare gresita din partea ta.

De aceea, am pregatit 3 motive intemeiate de ce nu ar trebui sa te indragostesti de fostul iubit al prietenei cele mai bune.

1. Una dintre cele mai importante motive este ca acest lucru ar insemna sfarsitul prieteniei dintre voi. Prietena se va simti, probabil, tradata de amandoi. Cu toate acestea, în cazul în care sentimentele tale pentru acest tip sunt puternice, sugeram sa fii sincera cu prietena ta si sa-i spui acest lucru. Probabil, ea se va simti ranita, dar va aprecia sinceritatea.

2. Un alt motiv de a nu te intalni cu fostul cele mai bune prietene este relatia ciudata care ar exista intre tine si tip. In timp ce ei erau impreuna, prietena ta probabil i-a marturisit multe despre tine, deci acum stie deja ce-ti place si ce-ti displace. Acest lucru ar putea provoca unele tensiuni între voi doi, pentru ca s-ar putea sa te simti oarecum nesigura si expusa.

3. Sa te intalnesti cu fostul prietenei ar putea insemna nu doar pierderea acesteia, ci pierderea altor prieteni, de asemenea. E ca într-un pachet: atunci cand un membru sufera, ceilalti vor face tot posibilul sa-l protejeze.

Acestea sunt, probabil, cateva dintre cele mai importante motive de a nu te intalni cu ex-ul celei mai bune prietene.

Leave a Reply