20 Mesaje si sms-uri amuzante de Craciun 2014

20 Mesaje si sms-uri amuzante de Craciun 2014

Mesaje amuzante de Craciun – Sms-uri haioase de Craciun – Mesaje si sms-uri amuzante de Craciun si sarbatorile de iarna

mesaje amuzante de craciun

L-am vazut pe Mos Craciun, cica isi facea un drum, mi-a soptit ceva de tine, dar cum vezi ca nu mai vine, ma gandesc ca-i tot la mine. Tu asteapta-l cumintel si de vei dormi nitel, nu cumva sa te trezesti ca sa il nedumeresti, caci batranul e cam slab si adesea cade-n cap

Daca ma iei cu Feliz Navidad eu te iau cu Bahto delo delo si cand vine vorba de pictura daca-mi vorbesti de Rubens eu ma gandes la Barrichello.

Uite-un drum, e prin zapezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopotei, iar te-ai mai mirat de ei! Este Mosul, cum sa-ti spun, care vine in Ajun si aduce cadoase, la fetite dragalase, dar si la cativa baieti daca sunt un pic isteti

Cioc! Cioc! Cioc! Iti bat in poarta, sunt eu Mosul cel pe-o roata! Chiar de vin prin telefon si tu nici nu prea ai ton, ma prefac ca esti cuminte si iti dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simti si mai bine!

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, Mosul e la treaba lui, sa iti fie tie bine, acum si in anul care vine.

Sper ca la un moment dat o sa-ti retragi cuvintele acum la final de an..uite ca acest mesaj de Craciun poate sa ajunga si la cel mai necioplit taran.

Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul sms.

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.

Fie-va verde dolarul, / si de whisky plin paharul, / Toate sa va reuseasca, / Sa va doara fix la basca! / La Multi Ani!

Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.!

Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!

Traieste bucuria, linistea, regasirea. Uita acum de toate, uita si de tine, deschide-ti inima si traieste increzator bucuria nasterii Domnului. Craciun fericit!

De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

Leave a Reply