15 sms-uri de dragoste haioase pentru persoana iubita

15 sms-uri de dragoste haioase pentru persoana iubita

mesaje de dragoste haioase

 1. Cand te simti mic, nefolositor, deprimat si crezi ca nu esti bun de nimic, gandeste-te ca cel putin odata in viata ta ai fost cel mai tare si mai rapid din grupul tau: atunci cand erai spermatozoid!!!
 2. Pentru un sarut tasteaza 1, pentru o imbratisare tasteaza 2, pentru clipe de neuitat tasteaza 3, iar pentru toate astea.. .tasteaza numarul meu.
 3. Luna, stelele-mi zambesc, eu pe tine te iubesc! Daca simti si tu la fel da-mi acuma un apel!
 4. O Bomboana ii spune unei ciocolate: `Doamne ce dulci suntem`, iar ciocolata ii spune: `Noi dulci???!!! S-o vezi pe tipa care citeste acest mesaj!
 5. De la un bip ajungi la o intilnire, de la o intilnire ajungi la un sarut, de la un sarut la o noapte de dragoste, ce zici imi dai un bip?
 6. Daca imi pierd buzele,te sarut cu ochii,daca imi pierd ochii te sarut cu inima iar daca imi pierd inima sigur o gasesc la tine. Te iubesc
 7. Ma tot gandesc de ce nu-mi trimiti un SMS. Posibile variante: a) esti ocupata b) esti obosita c) esti bolnava d) vrei sa ma faci sa iti simt lipsa.
 8. Iubito, esti amuzanta, buna, calda si iubitoare… si faptul ca – pe langa toate astea – esti si atat de frumoasa e ca un bonus…
 9. Luna, stelele-mi zambesc, eu pe tine te iubesc! Daca simti si tu la fel da-mi acuma un apel!
 10. O Bomboana ii spune unei ciocolate: `Doamne ce dulci suntem`, iar ciocolata ii spune: `Noi dulci???!!! S-o vezi pe tipa care citeste acest mesaj!`
 11. Acesta este un Mesaj Norocos. Trimite-l la 7 prieteni si o dorinta de-a ta se va indeplini.
 12. Am gasit mesajul tau printre cele 123 primite astazi. Crezi ca e vorba de destin?
 13. Zambetul este contagios. Cineva mi-a zambit azi, si am zambit si eu. Acum ti-am transmis tie zambetul prin acest sms. Cine urmeaza?
 14. Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume… Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
 15. Esti periculos de frumoasa. De aceea vreau sa te inchid pe viata in inima mea, ca sa nu mai faci si alte victime…

Leave a Reply