10 lucruri pe care vrem sa le stim despre baieti

10 lucruri pe care vrem sa le stim despre baieti

Lamuriri! Stiai ca exista o explicatie biologica pentru retinerile baietilor de a vorbi despre sentimente? Sau ca se autosatisfac chiar si atunci cand eu prietena? Read on.

De cat timp au nevoie baietii in baie? In medie dureaza vreo 20 de minute. Folosesc vreo sase produse, de la pasta de dinti la crema de fata si gel de par.

De ce nu lesina baietii in timpul concertelor? Pentru ca baietii vor se le arate fetelor cat de cool si de nonsalanti sunt ei. Ar prefera sa-si lipeasca talpile cu super-glue de podea decat sa lesine in fata unei fete.

De ce se bat baietii? Pentru ca vor demonstreze ca sunt in stare, cam sunt cool si pot avea grija de fata de langa el. Oricum cu cat cresc in varsta, cu atat renunta mai mult la violenta.

De ce le este atat de greu sa-si manifeste sentimentele? Vor sa para mai duri in afara, pentru a nu deveni vulnerabili. Nu le place sa –si recunoaca slabiciunile.

Cand plang baietii? Cand Steaua pierde in ultimul moment calificarea in finala. Sau cand fetele de care s-au indragostit ii resping.

Toti baietii detesta pozitia misionarului? In pat le place sa detina controlul si schimbarea. Poate sa li se para putin plictisitoare aceasta pozitie.

De ce sunt mai buni baietii la jocurile pe computer decat fetele? Cred ca suntem la fel de buni. Doar ca majoritatea jocurilor sunt facute pentru baieti- trebuie sa lupti cu monstrii, sa salvezi printesa. Fetelor le lipseste motivatia.

Baietii continua sa se masturbeze si cand au prietena? Da. Cam toti o fac.

De ce nu scriu baietii scrisori sau intr-un jurnal? Pentru ca ei nu se descurca asa de bine cu cuvintele. Cum e si in timpul unei conversatii- fata vorbeste intotdeauna mai mult.

Leave a Reply