1 Aprilie – Ziua Pacalelilor | Bancuri 1 Aprilie 2014

1 Aprilie – Ziua Pacalelilor | Bancuri 1 Aprilie 2014

felicitari 1 aprilie 2014

Astazi de Ziua Pacalelilor. Ziua Pacalelilor este astazi sarbatorita in Franta prin cadouri constand fie in felicitari cu pesti, fie in bomboane de ciocolata in forma de peste. Exista in Franta si o traditie de a prinde pe spatele celui pacalit un peste de hartie cu un ac cu gamalie.

Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

Era 1 Aprilie,Alinutza se duce repede la mama sa: -Mama ,mama ,mama vin-o repede tata s-a spanzurat in garaj!! Se duce mama ei repede, iar alinuta zice: -Pacaleala de 1 Aprilie s-a spanzurat in pod!!

De 1 aprilie, un angajat intră în biroul şefului, smulge cablul telefonic din perete, îi aruncă hârtiile pe jos, îi toarnă cafeaua pe cap şi dă să-l bată, până colegii din birou strigă:
“Opreşte-te Ghiţă, noi am glumit, nu ai câştigat la Loto, e doar 1 aprilie”

Doua blonde stateau la o masa intr-un bar … la o masa alaturata era un mosh cu o barba alba. Stau ele ce stau si o blonda zice:
– Fato!! Ala e Mircea cel Batran!!
– Du-te tu!! Esti proasta! Ala e mort de 100 de ani!!!
Mai trece un timp …. si intra un tip in bar care striga catre batranelul de la masa:
– Mircea!!! Batrane ce mai faci ? Nu te-am mai vazut de 100 de ani !!!
La care blonda:
– Ei, care-i proasta …

Sotia si-a batut crunt sotul. La judecata este intrebata ce s-a intamplat:
– Mai intai m-a chemat acasa in timpul serviciului, apoi m-a dezbracat si m-a intins in pat. Iar apoi, cu un ranjet de cretin, mi-a spus ca este 1 aprilie!

Alinuţa era oarbă din naştere. intr-o zi, mama ei ii dădu o cremă şi ii spuse: – Dă-te cu asta ca să poţi vedea. – Mamă, mamă, nu merge! – Alinuţa, ai uitat că azi e 1 aprilie?

Leave a Reply