“Te iubesc” fara cuvinte

“Te iubesc” fara cuvinte

Tu il iubesti insa el te lasa sa fierbi in suc propriu. Oare simte la fel pentru tine? In asteptarea cuvintelor magice, iata indiciile care il dau de gol. Stii ca te iubeste daca:

Te adora si cand esti nemachiata si obosita. Daca e la fel de atras de tine si in stare naturala, fara “aditivi” cosmetici, sau in zilele tale cele mai proaste, iubitul tau da semne clare de maturitate emotionala.

I se pare firesc sa raspunzi la mobilul lui. Pare putin, dar daca acest lucru nu numai ca il deranjeaza, ci a devenit ceva normal pentru el, atunci e felul lui de a-ti spune ca nu vrea sa-ti ascunda nimic, nu se teme de apelurile fostelor si vrea ca toti sa stie ca este “luat”.

Micile tale nevoi personale sunt pe lista lui de cumparaturi. Cand isi face aprovizionarea cu mancare si alte “consumabile” te trezesti ca se intoarce si cu iaurt degresat, si cu sampon pentru par vopsit, tampoate sau pilule? Si face asta fara sa te intrebe, stiind ca e nevoie? E clar, se gandeste mereu la tine si vrea sa te vada multumita.

Se cearta cu parintii pentru tine. Nu suporta cand mama lui te critica si o taxeaza pentru fiecare remarca intepatoare la adresa ta? Cand sunteti la parintii lui si se iveste o disputa, iti ia partea sau face echipa cu tine? Atitudinea lui arata cat teren ai castigat in viata lui.

Cand i se intampla ceva important, esti prima pe care o suna. Te simte cel mai aproape de sufletul lui si are mare nevoie de tine asa ca declaratia de dragoste e pe drum.

Tot esti in dubii? Atunci iata alte indicii: programeaza canalele tale TV preferate pe primele butoane ale telecomenzii sale. Te muti cu el si vrea sa inregistrati impreuna pe robotul telefonic mesaju de intampinare. Te lasa sa alegi partea patului pe care sa dormi. Uita de biletul la meci ca sa-ti ia un parfum, sacrificiu maxim, te lasa sa-i alegi culoarea masinii.

Leave a Reply