data mortii-afla cand mori

Afla cand mori, data morti, test cat mai ai de trait

De cateva zile am vazut pe google.ro un site care cica iti spune cat mai ai de trait.data mortii-afla cand mori Sunt curioasa daca a avut cineva rabdare sa completeze testul pana la sfarsit, eu una m-am plictisit si l-am inchis.
Astept comentariile voastre referitor la acest sita care iti spune “cat mai ai de trait” si o face foarte exact spunandu-ti: data, ora, minutul, ziua, luna, anul..

Afla si tu cand vei muri si ce poti face ca sa iti prelungesti viata.

Ce iti rezerva viitorul?

Calculator estimativ al duratei de viata
Vrei sa stii cand vei muri?

Dupa completarea testului vei afla data estimativa a morti si cum iti poti imbunatatii sansele de a trai mai mult.

Test ONLine

www.candmori.info

17 thoughts on “Afla cand mori, data morti, test cat mai ai de trait”

  1. L`am completat eu ..ala cu 30 de intrebari ..in fine le`am completat ..dupa care sa vad rezultatul …trebuia sa dau un sms ca sa il primesc …2Lire imi cerea..in fine ..chiar nu aveam credit ca eram curios :))

  2. eu am avut rabdarea sa il completez pe tot, doar ca atunci cand a trebuit sa imi calculeze data mortii, mi-a cerut si un mail.. si se presupune ca ar fi trebuit sa imi trimita raspunsul pe mail.. chestia amuzanta e ca nu am primit nici pana acum nimic.

  3. mama mai ce prostie!!!ma intreb oare cate chestii banale vor mai inventa oamenii astia??????????

  4. Nu va duce mintea ca va faceti un profil la care atasati si nr. de telefon…personal(pe langa IP)!!! Si mai dati si bani pentru asta!!!(Notiunea de “Profil” e mai greu de inteles,dar,ca de obicei-Google is your friend…)

  5. o prostie nimeni niciodata nu stie cand va muri asta ii un site penibil prin care mai au si eu un profit =)) prea mare idiotenia

  6. sa iti bagi pula in dracu cu prostiile astea….auzi oleaca…cere adresa de e-mail….da nu care cumva ne cauta moartea pe net?!?baahh…adevaru e ca….la cate s-au inventat acu nu ma mir sa iti trimita moartea un e-mail si inca una tare….sa iti ceara si codu…codu mortii credca e ala:)):)) e belea site-ul:)):)):))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *